Skip to main content
Vegan

Frankincense (tamaie) 591mg, 75 capsule vegane RAAB

Descriere Frankincense (tamaie) 591mg, 75 capsule vegane RAAB

Frankincense (boswellia serrata, tamaie) 591mg, 75 capsule vegane RAAB

Frankincense este o rășina naturală, uscată la aer a arborelui de tămâie și a jucat întotdeauna un rol semnificativ în multe culturi într-o varietate de aplicații terapeutice. Extractul de înaltă calitate pentru capsulele de tamaie Raab care conțin acizi boswellici este produs in două etape de extracție ale rășinii de pe copac, fiind apoi uscat în aer timp de câteva săptămâni.

Ajuta la mentinerea sanatoasa a articulatiilor, tendoanelor, ligamentelor, muschilor. Se poate folosi ca adjuvant in poliartrită reumatoidă, reumatism cronic degenerativ (artroze: gonartroză, coxartroză, spondiloză), periatrita scapulo-humerală, dureri musculare, nevralgii, colită ulcerativă, boala Crohn, astm bronşic, tumori cerebrale.


O cutie contine 75 capsule de 591 mg, 44,3 g

Ingrediente: 76% extract de tămâie (Boswellia serrata), capsula: agent hidroxipropilmetilceluloza (celuloza naturala, vegana), săruri de magneziu ale acizilor grași (vegetali).

Capsulele de la Frankincense de la Raab conțin 450 mg de extract original de tămâie indian (Boswellia serrata) cu 65% acizi boswellici.

Recomandare de consum: Luați 2 capsule pe zi, cu 250 ml de lichid înainte sau după masă.

Sfat: pentru a crește absorbția acizilor boswellici din extractul de tămâie, puteți lua împreună cu capsulele o sursa de ulei presat la rece sau alte grasimi sanatoase.

Fabricat in Germania.

 

Ingrediente Frankincense (tamaie) 591mg, 75 capsule vegane RAAB

Review-uri Frankincense (tamaie) 591mg, 75 capsule vegane RAAB

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review