Skip to main content
 • Abonament 5 ședințe x 20 minute
 • O şedinţă de antrenament X Body este echivalentul a 6 ore intense de fitness
 • Arzi până la 2500 calorii timp de 24 - 48 de ore după antrenament
 • Tehnologie sigură și neinvazivă
buc

Descriere X Body Workout

Atrenamentul Fit&Go combina tehnologia inovatoare EMS XBODY cu exercitii recomandate si supervizate de antrenorul nostru. In doar 20 de minute te vei antrena cat in 5-6 ore la sala de fitness.  Rezultand un consum de 2500 de Kcal. Practic este cel mai eficient tip de antrenament existent in acest moment!

O şedinţă de antrenament X Body este echivalentul a 6 ore intense de fitness! Arderea grăsimilor datorată impulsurilor electrice în timpul antrenamentului face din corpul nostru un adevărat “cuptor” care arde până la 2500 calorii timp de 24 - 48 de ore după antrenament. Impulsurile folosite sunt de tip bipolar, la fel ca cele care trec prin sistemul nostru nervos în mod natural, deci este o tehnologie 100% sigură şi neinvazivă!

Antrenametul XBody decurge foarte simplu! Intră pe acest filmuleţ pentru a vedea exact! Tu îmbraci un costum special cu electrozi, ce permite stimularea musculaturii cu ajutorul unui curent de slabă intensitate, în timp ce împreună cu antrenorul personal execuţi mişcări uşoare! Impulsurile electrice ajung la toate grupele musculare (de la braţe, piept, abdomen, spate, fesieri, picioare), nu doar la anumite zone unde sunt plasaţi electorozii ca în electrostimularea clasică.
 
Sunt lucrate intens toate cele 9 grupe musculare, şi peste 90% din muşchii organismului! Prin acest timp de antrenament, în timpul exerciţiilor nu este pusă presiune pe încheieturi sau coloana vertebrală, acestea fiind protejate. Deci, X-Body este perfect şi pentru persoane cu astfel de probleme!
 
Beneficii
 
slăbeşti rapid pierzând kilograme din ţesutul adipos;
creşti metabolismul bazal prin creşterea masei musculare
îmbunătăţeşti aspectul pielii şi a ţesuturilor
tratezi celulita prin creşterea vascularizaţiei la nivel capilar
creşti vitalitatea şi a energia generală
creşti rezistenţa fizică
îmbunătăţeşti postura
previi sau vindeci durerile de spate şi şolduri
îmbunătăţeşti sistemul cardiovascular şi circulaţia sângelui
te recuperezi uşor postoperator
te antrenezi individual cu antrenor personal
scapi de aglomeraţia din sălile de fitness
câştigi timp preţios, antrenându-te doar 20 de minute
consum mare caloric: 800-1000 Kcal în timpul antrenamentului şi până la 2500 Kcal în primele 36 de ore după antrenament.
lucrezi intens toate cele 9 grupe musculare în acleasi timp şi peste 90% din muşchii organismului
în timpul exerciţiilor nu este pusă presiune pe încheieturi sau coloana vertebrală, acestea fiind protejate.
 
 Tot sistemul muscular este activat în acelaşi timp în doar 20 de minute. Într-un antrenament convenţional implicăm doar 2 - 3 grupe musculare într-o şedinţă care durează de obicei minim 1 ora.
 
Creşterea masei musculare în zona dorită: datorită electrozilor aşezaţi pe corp, fiecare impuls ajunge exact în zona ţintă, aşa că nu există un exerciţiu făcut insuficient de bine.
Nu mai apar probleme la articulaţii: de vreme ce impulsul electric ţinteşte muşchiul, presiunea asupra articulaţiilor care apare în timpul antrenamentului clasic dispare.
Alinarea durerilor de spate: cu ajutorul electrozilor din vestă Fit&Go, muşchii din apropierea coloanei vertebrale devin mai puternici şi sunt capabili să susţină o postura corectă, eliminându-se astfel durerea.
Îmbunătăţirea sistemului muscular profund: impulsurile electrice stimulează chiar şi fibrele musculare profunde care nu sunt activate într-un antrenament clasic.

Sală de sport X Body Workout

Te-ai săturat de aglomeraţia din sălile de fitness obişnuite? Profită de intimitatea studioului de fitness Fit&Go Herăstrău unde antrenorul tău personal îţi va acorda o atenţie deosebită şi te va motiva pentru atingerea obiectivelor.  Astfel, în cadrul unor sesiuni private, te vei putea concentra pe dezvoltarea ta personală şi îţi vei regăsi starea de bine.

Fitness cu antrenor personal și tehnologie de ultimă oră!

A fi în formă este premisa unei sănătăți excelente. Aloca 20 de minute de două ori pe săptămână pentru corpul tău.
Fit&Go este alături de tine și îți oferă cea mai nouă tehnologie. Te așteptăm la antrenamente!
 

Telefon Programări: +40 737 000 000
Email: studio@fitandgo.ro
Orar:
Luni – Vineri: 08:00 – 22:00
Sâmbăta : 09:00 – 17:00

Studio Herăstrău

Adresă: Str. Aron Cotruș nr. 61A, complex Palladian, ap. 4, interfon 4, sector 1, București.

Review-uri X Body Workout

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review