Skip to main content
 • 1 sedinta de consultatie de nutritie 
 • 5 sedinte de Power Plate

 

buc

Descriere Get started

Consultatie nutritie si stil de viata sanatos

La Del Mar Medical spa, privim frumusetea din interior, pornind de la ideea ca numai un stil de viata echilibrat ne poate face sa radiem de tinerete si prospetime. Rolul medicului nutritionist, alaturi de intreaga echipa de medici si terapeuti de la Del Mar Medical Spa, este acela de a convinge clientii de necesitatea unui program de wellness echilibrat si personalizat, care porneste de la starea fiecarei persoane in parte si urmareste obiective realiste.
Aceasta sedinta de consiliere de nutritie este absolut necesara in stabilirea regimului alimentar. Adoptarea unui stil de viata sanatos include activitate fizica (Power Plate), odihna suficienta si desigur, o alimentatie corespunzatoare. 
 
Power Plate - solutia inteligenta in remodelarea corporala
Power Plate, aceasta tehnologie a viitorului a determinat o revolutie in industria frumusetii, sportului, si wellness-ului prin remodelare corporala. Principiul pe care il promoveaza Power Plate il reprezinta antrenamentul pe baza de vibratii mecanice. Acest tip de antrenament permite oricui sa-si imbunatateasca aspectul, sanatatea, starea fizica si psihica.
 

Sală de sport Get started

 Del Mar Medical Spa ofera remodelare corporala cu ajutorul sistemului Power Plate, proceduri si ritualuri SPA, stres management, masaj dar si fizioterapie.

Soseaua Nordului nr. 82-92, Intrarea A, sec. 1, Bucuresti
Telefon programari 0743.286.825
office@delmarmedspa.ro

Review-uri Get started

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review