Skip to main content
100% natural Bio Fără gluten Fără lactoză Fără zahăr Raw Vegan

Eco Moringa Premium este un produs natural puternic energizant cu aport de minerale, vitamine si fibre.

Descriere Eco Moringa Premium 120 capsule

Deoarece in capsulele Moringa sunt disponibile numai 325mg de pulbere Moringa se recomanda consumul de trei ori pe zi a cate doua capsule Moringa.

Capsulele sunt recomandate celor care doresc o modalitate comoda de a aduce un aport zilnic de nutrienti necesari organismului.

Ele reprezinta o buna alternative de a beneficia si in excursii de o portie de Moringa. Doza zilnica recomandata: 3 capsule/zi. De recomandat in prima parte a zilei deoarece Moringa este un puternic energizant. Pentru asta se recomanda in special persoanelor care duc lipsa de pofta de viata, persoanelor care au o continua stare de oboseala.

Acest produs este recomandat si scolarilor, mai ales in perioada de examene. Valoarea care reprezinta potentialul antioxidant, respective ORAC, inregistrata in Moringa este neegalata. Antioxidantii inlatura compusii de oxigen agresivi, asa numitii radicali liberi, vinovati pentru bolile degenerative si imbatranirea prematura.

Laboratorul independent de testare pentru chimia alimentelor ‘Institut Prof.Dr.Georg Kurz GmbH’ din Koln a cercetat pulberea de frunze Moringa cultivate intr-un mediu ecologic in Tenerife si punctajul ORAC a fost de 75000, punctaj care nu a fost atins de nici o alta planta.

O lingurita pudra de moringa consumata zilnic, adaugata in mancare sau smoothie, contribuie la refacerea dezechilibrelor din corp si asigura necesarul zilnic de nutrienti organismului.;

Fiecare gram de Moringa contine mai multa vitamina B12 decat o friptura, mai multa vitamina A decat ouale si mai mult calciu decat laptele.

Ingrediente Eco Moringa Premium 120 capsule

 Continut: 325mg Moringa pulvere, 95 mg capsula vegetala

Review-uri Eco Moringa Premium 120 capsule

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review