Skip to main content

GOLDNUTRITION TOTAL PROTEIN BAR IAURT/MERE Supliment alimentar.Cu zahar si indulcitori. Sursa de energie pentru efort intens, ideal pentru antrenamentele sportivilor.

Descriere GOLDNUTRITION TOTAL PROTEIN BAR IAURT/MERE 46 G

Sursa de energie pentru efort intens, ideal pentru antrenamentele sportivilor. Contribuie la intretinerea masei musculare.

Mod de utilizare: Se recomanda 1 baton inainte de antrenament si 1 baton imediat dupa antrenament.Avertizari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Contine soia si produse lactate.

Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente.

Producator: EcoNutraceuticos, Rua dos Bem Lembrados, Alcabideche, PORTUGALIA..Detinator de notificare si Distribuitor: GOLDNUTRITION EEC, Str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, Sector 2, Bucuresti. Produs notificat de SNPMAPS (nr. AA6881/2013).A se consuma, de preferinta pana la sfarsitul: vezi ambalaj (luna, an).Lot nr: vezi ambalaj.

Ingrediente GOLDNUTRITION TOTAL PROTEIN BAR IAURT/MERE 46 G

Ingrediente/baton 46 G: Concentrat de proteine din lapte 16,56 g; Sirop de glucoza 9,81 g; Invelis vegetal alb (zahar, grasime vegetala hidrogenata, lapte praf degresat, emulsifiant: lecitina din soia, vanilina, aroma: iaurt) 7,82 g; Sirop de zahar 2,30 g; Sirop de sorbitol 2,30 g; Unt de cacao 1,84; Mix de minerale (Citrat de sodiu, Fosfat de calciu, Clorura de potasiu, Carbonat de magneziu, Sulfat de mangan, Pirofosfat feric, Oxid de zinc, Iodura de potasiu, Selenit de sodiu, Florura de sodiu, Molibdat de sodiu) 0,78 g; Sirop de fructoza 0,76; Ulei de Floarea-soarelui (Helianthus annuus) 0,74 g; Cubulete de mar (Malus domestica) 0,72; Granule de mar 0,71 g; Aroma: iaurt si mar 0,71 g; Mix de vitamine (Celuloza, Acid L-ascorbic (Vitamina C), Acetat DL-alfa tocoferil (Vitamina E), Nicotinamida (Vitamina B3), D-pantetonat de calciu (Vitamina B5), Acetat de retinil (Vitamina A1), Colecalciferol (Vitamina D3), Clorhidrat de piridoxina (Vitamina B6), Riboflavina (Vitamina B2), Clorhidrat de tiamina (Vitamina B1), Acid folic, D-Biotina (Vitamina B7), Cianocobalamina (Vitamina B12) 0,69 g; L-cistina 0,17 g; Acidifiant: acid malic 0,09 g.

Review-uri GOLDNUTRITION TOTAL PROTEIN BAR IAURT/MERE 46 G

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review