Skip to main content

GOLD NUTRITION LACTICELL 180 CPS este un supliment alimentar . Contine o formula inovatoare pentru cresterea rezistentei organismului si reducerea senzatiei de oboseala in timpul antrenamentelor. Pentru rezultate optime, se recomanda a se administra pe o perioada de minim 8 saptamani.

Descriere GOLDNUTRITION LACTICELL 180 CPS

Actiuni: Gold Nutrition Lacticell este o formula inovatoare, bazata pe studii stintifice recente, cu scopul de a creste rezistenta organismului si de a reduce senzatia de oboseala in timpul antrenamentului. Beta -alanina este un aminoacid neesential care este folosit de celulele musculare pentru a sintetiza carnosina. Carnosina este o bipeptida care functioneaza ca tampon pentru ionii de Hidrogen (acid), produsi in timpul exercitiilor extenuante, ajutand astfel la mentinerea unui pH muscular optim. Acidul alfa-lipoic actioneaza ca molecula hidro si liposolubila, este usor absorbita si asimilata de organism si il protejeaza de stresul oxidativ. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Mod de utilizare: se recomanda doza (3 capsule), de 2 ori pe zi.In zilele cu antrenament: Se recomanda doza (3 capsule), cu 15-20 minute inainte de antrenament si doza (3 capsule), dupa antrenament.

Avertizari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza si in caz de alergie la oricare ingrediente. Nu este recomandat persoanelor sub 18 ani. Unele persoane pot simti usoare inroseli ale pielii, datorita Beta-alaninei. Acest simptom dispare, de obicei, dupa a treia zi. Daca simptomul continua, reduceti doza pana la nivelul in care inroseala si/sau furnizaturile dispar. Mancarea poate sa diminueze senzatia de furnizaturi si/sau inrosirea pielii cauzate de Beta-alanina.

Producator: EcoNutraceuticos, Rua dos Bem Lembrados, Alcabideche, PORTUGALIA.Detinator de notificare si Distribuitor: GOLDNUTRITION EEC, Str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, Sector 2, Bucuresti. Produs notificat de SNPMAPS (nr.AA6036/2012). A se consuma de preferinta, pana la sfarsitul: vezi ambalaj (luna, an). Lot nr: vezi ambalaj

Ingrediente GOLDNUTRITION LACTICELL 180 CPS

Ingrediente: Beta-alanina, monohidrat de Creatina, capsula: gelatina, antiaglomerant: stearat de magneziu, acid alfa-lipoic, D-tocoferil acetat (50% Vitamina E).

Review-uri GOLDNUTRITION LACTICELL 180 CPS

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review