Skip to main content

GOLDNUTRITION ISO HYDRO WHEY CAPSUNI este un supliment alimentar pe baza de proteina din zer ISOLAC si OPTIPEP. Contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si la mentinerea sistemului osos.

Descriere GOLDNUTRITION ISO HYDRO WHEY CAPSUNI * 1KG

Actiuni: GOLDNUTRITION ISO HYDRO WHEY combina cele mai bune surse de proteina din zer ISOLAC si OPTIPEP, izolat proteic, respectiv, hidrolizat proteic, produse de Carbery, cu un continut nutritional ridicat.

ISOLAC se obtine prin flux transversal microfiltrare (CFM), n timp ce OPTIPEP se obtine prin hidroliza enzimatica a izolatului proteic din zer. Combinatia acestor doua tipuri de proteine din zer contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si la mentinerea sistemului osos. Aceasta formula unica, fara adaos de zahar, cu un continut scazut de glucide.

Rezervele mari de aminoacizi sunt necesare pentru sinteza proteinelor dupa efort. Mod de utilizare: Se recomanda o doza (30 g) inainte de antrenament si o doza(30g) imediat dupa antrenament.Mod de preparare/doza: Pentru prepararea unei doze se foloseste o masura (30 g) in 200ml de apa. Se agita bine si se serveste.

Atentionari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Nu se recomanda persoanelor alergice la lapte si soia, cu insuficienta renala sau fenilcetonurie. Contine o sursa de fenilalanina.

Producator: ECO-NUTRACEUTICOS, PORTUGALIA Adresa: Rua dos Bem-Lembrados no. 141 Manique, 2645-471 Alcabideche - PORTUGALIA Detinator notificare si distribuitor: GOLDNUTRITION EEC SRL, Bucuresti str.Nicolae Filipescu, nr. 39-41, et.3, sector 2. Produs notificat de SNPMAPS A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul: vezi ambalaj (luna, an).

Ingrediente GOLDNUTRITION ISO HYDRO WHEY CAPSUNI * 1KG

Ingrediente/doza : ISOLAC INSTANT/izolat proteic din zer (lapte, lecitina din soia) (91%), OPTIPEP/hidrolizat proteic din zer (lapte, lecitina din soia) - 4%, aroma de capsuni, colorant, agenti de ingrosare guma guar, guma xanthan, potentiator de aroma clorura de sodiu; indulcitori sucraloza, steviolglicozide. Produs obtinut intr-o intreprindere care proceseaza lapte, soia, gluten, oua, peste

Review-uri GOLDNUTRITION ISO HYDRO WHEY CAPSUNI * 1KG

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review