Skip to main content
Fără gluten Fără lactoză
 • Contribuie la creşterea imunităţii
 • Reduce oboseala şi extenuarea
 • Stimulează procesul de regenerare celulară
 • Mărește tonusul fizic
buc

Descriere CaMgSeSi cu ALGA AFA Herbagetica

Complexul Ca+Mg+Se+Si Organice cu Alga AFA este un produs ce conține minerale organice și vitamine 100% naturale alături de extract uscat de Alga AFA, cel mai puternic stimulator vegetal de celule stem.

 
Extractul uscat din plante este la ora actuală cea mai puternică formă de administrare a unei plante, deoarece, în această formulă toate proprietățile plantei sunt asimilate aproape imediat de către organism și sunt folosite în scopuri terapeutice.
 
Mineralele și vitaminele organice din acest produs sunt extrase din plante, drojdii și alge și au efecte benefice asupra organismului, prevenind îmbolnăvirea. Aceste substanțe se regăsesc în complexul Ca+Mg+Se+Si Organice cu Alga AFA în forma și proporțiile lăsate de natură.
 
Alga AFA este o plantă maritimă considerată cel mai puternic stimulator vegetal de celule stem, acele celule care au capacitatea de a se multiplica la infinit și de a migra acolo unde este nevoie de ele pentru a regenrea organismul.
 
De aceea Alga AFA întărește sistemul imunitar, hrănește organismul la nivel celular datorită conținutului mare de nutrienție și se absoarbe în proporție de 97%.
Alga Calcaroasa se pare că are un conținut mai mare de oligoelemente și minerale decât  coaja stridiilor, cunoscută până nu demult drept una dintre cele mai importante surse de calciu. Alga Calcaroasa este considerată ca fiind cea mai eficientă formă de calciu ce se asimilează perfect de către organism datorită conținutului de fosfor și magneziu care ajută la metabolizarea acestui element într-o formă optimă.
 
Calciul Organic obținut din alga calcaroasă oprește procesul de demineralizare a oaselor, este ușor de asimilat și crează un echilibru hormonal ce ajută la ameliorarea rapidă a simptomelor afecțiunilor produse de deficitul său.
 
Magneziul Organic ajută la menținerea sănătății dinților, mușchilor și oaselor, la buna funcționare a sistemului nervos și este un foarte bun detoxifiant.
Seleniul Organic este foarte bun în activarea sistemului imunitar, un excelent antioxidant și antitumoral și, mai nou, conform ultimelor studii, are proprietăți antiinflamatorii în special asupra afecțiunilor tidroidiene autoimune. Mai mult, are capacitatea de a crește fertilitatea în cazul bărbaților.
 
Siliciul Organic căruia i se mai spune și  “mineralul frumuseţii”  deoarece reglează metabolismul și încetinește efectele îmbătrânirii, asigură elasticitatea colagenului de la nivelul articulațiilor reducând astfel durerile articulare și menține oasele sănătoase prin capacitatea sa sporită de absorbție a calciului.
 
Complexul Ca+Mg+Se+Si Organice cu Alga AFA este recomandat a fi administrat sportivilor înainte de antrenament.
 
Ca+Mg+Se+Si ORGANICE cu Alga AFA contribuie la:
funcţionarea normală a sistemului imunitar;
reducerea oboselii şi a extenuării;
susţinerea sistemelor muscular, nervos, digestiv, urinar şi cardiovascular;
menţinerea sănătăţii psihice;
regenerarea celulară a organismului.
 
Ca+Mg+Se+Si ORGANICE cu Alga AFA se utilizează ca adjuvant în:
funcţionarea normală a sistemului muscular şi neuronal;
previne şi încetineşte procesele degenerative de la nivelul articulaţiilor şi al sistemului osos;
antidepresiv;
antioxidant;
contribuie la stimularea producţiei de colagen;
împiedică formarea calculilor renali;
oferă protecţie împotriva stresului oxidativ şi contribuie la asimilarea uşoară a calciului şi la menţinerea sănătoasă a dinţilor.

 

Ingrediente CaMgSeSi cu ALGA AFA Herbagetica

Compoziţie/1 capsulă:

Alge marine calcaroase (Lithothamnion sp.) extract cu 30% Calciu si 2,2% Magneziu ……105 mg

Magneziu marin cu 55% magneziu……………………………………………………………………………105 mg

Coada Calului (Equisetum arvense) extract cu min 7% siliciu……………………54 mg

Alga AFA (Aphanizomenon flosaquae) …………………………………………42 mg

Drojdie de bere uscată şi inactivă (Saccharomyces cerevisiae) extract cu peste 2000 ppm seleniu ……………………………………………………………………………42 mg

Drojdie de bere uscată şi inactivă (Saccharomyces cerevisiae) …………………42 mg

Coada Calului (Equisetum arvense) ……………………………………………29 mg

 

Mod de administrare: Adulți: 3 capsule/zi. 

Doza zilnica maxim recomandata pentru copii si adolescenti: 4-8 ani: 2 capsule, 9-13 ani:3 capsule si 14-18 ani: 3 capsule.
Precauții și contraindicații: Nu se cunosc

Review-uri CaMgSeSi cu ALGA AFA Herbagetica

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review