Skip to main content

 Program adresat "veteranilor" în detoxifiere!

Descriere Programul Master detox - 5 zile

Iconic Health a conceput cu deosebită grijă trei programe de detoxifiere Iconice (Basic Detox, Advanced Detox, Master Detox) menite să te ajute să te detoxifici într-un mod cât mai simplu, sigur şi în acelaşi timp eficient, fără a-ţi perturba în vreun fel activitatea cotidiană.

Știm că eşti ocupat, că nu ai timp nici să îţi prepari singur sucurile, supele, salatele şi nici nu poţi pleca oricând vrei într-un Spa care să îţi asigure toate aceste facilităţi.

Am combinat experienţa noastră în detoxifiere, cu cunoştinţele medicilor nutriţionişti şi am creat aceste programe ţinând cont că nevoile oamenilor sunt diferite şi, în aceeaşi măsură, oamenii sunt diferiţi. Ca urmare şi programele de detoxifiere trebuie să fie diferite. Programele Iconic Detox se adresează atât oamenilor care nu au mai încercat niciodată o detoxifiere sau oamenilor care au un stil de viaţă foarte solicitant, atât intelectual cât şi fizic (Basic Detox), oamenilor care au o oarecare experienţă în detoxifiere (Advanced Detox), precum şi celor super experimentaţi (Master Detox). 

MASTER DETOX este cel mai avansat nivel din cadrul programelor Iconic Health şi este recomandat "veteranilor" în detoxifiere, conţinând 5 sucuri proaspete din legume şi fructe şi un lapte vegetal sau supă seara.

Având un conţinut caloric redus nu recomandăm acest program celor cu activitate fizică intensă.

Un astfel de program de detoxifiere din care sunt excluse alimentele solide, permite organismului să ia o pauză în procesul de digestie şi să îşi canalizeze energia în vederea eliminării toxinelor acumulate în decursul timpului şi absorbţiei nutrienţilor necesari obţinerii unei stări de sănătate optimă.

Recomandăm ca acest program să fie însoţit de terapii adjuvante (hidrocolonoterapie, drenaj limfatic, acupunctură) pentru a ameliora eventualele efecte neplăcute ale detoxifierii (dureri de cap, oboseală, lipsă de energie, etc) şi pentru a potenţa eliminarea toxinelor.

Programul este disponibil în variantele de 3 zile si 5 zile. 

Ingrediente Programul Master detox - 5 zile

 Programul pentru 1 zi conține:

 • 5 sucuri proaspete din legume şi fructe
 • un lapte vegetal sau supă seara

Review-uri Programul Master detox - 5 zile

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review