Skip to main content
100% natural

 Hair Botox- un tratament foarte puternic si eficient impotriva caderii parului

buc

Descriere Tratamentul Hair Botox

 Pe baza cercetarilor s-a constatat ca exista vitamine vegetale recunoscute si acceptate de organismul uman care stopeaza caderea parului si il indeseste cu pana la 80%.

Tratamentul Hair Botox contine vitamine, minerale si celule stem vegetale. Aceste ingrediente sunt colectate cu grija si depozitate in cele mai bune conditii.

Secretul Hair Botox consta in alegerea ingredientelor ce ajuta la formarea de noi foliculi de par. In prima saptamana de tratament, femeile si barbatii au scapat de problema caderii parului si au obtinut un păr mai frumos.

Dupa o luna aveau un par mai bogat cu pana la 80%.

Capsulele Hair Botox detin o formula unica in lume, ajuta la cresterea noilor fire de par si acopera zonele unde s-a instalat calvitia.

Pentru a avea un par sanatos avem nevoie de „hrana parului”. Un studiu bazat pe cercetarile medicilor ne dezvaluie ca putem scapa de lupta impotriva caderii parului cu ajutorul vitaminelor naturale, active, recunoscute de organismul uman.

Mod de administrare: 2 capsule/zi, 1 capsula dimineata si 1 capsula seara cu un pahar de apa plata.

Despre salon Tratamentul Hair Botox

 Ingrediente: apilarnil, pulbere din frunze de Ginkgo biloba, extract hidroalcoolic din Panax ginseng, pulbere din seminte de Schinduf, pulbere de spirulina platensis, sulfat de zinc heptahidrat-furnizand, extract din Serenoa repens (25% acizi grasi), vitamina B6

Review-uri Tratamentul Hair Botox

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review