Skip to main content

 Formula completa si specifica a serumului actioneaza la nivelul scalpului si parului pentru a stopa alopecia si a reactiva cresterea de par puternic si rezistent. Regenerarea 100 % a firelor de par, incetinirea caderii parului, stimularea cresterii si rezistentei firelor de par

buc

Descriere Live Hair Serum

 Live Hair Serum este un tratament holistic cu extract puternic din urzica, 100% natural, impotriva caderii parului. Acest amestec puternic de extracte naturale intareste radacina firului de par, elimina alopecia si stimuleaza cresterea noilor fire de par.

Extractul din urzica este un adevarat elixir pentru par, intareste radacina firului de par si stopeaza caderea parului.

Extractul din fructele de aronia, capsaicina si fructele de nuc stimuleaza cresterea noilor fire de par si sunt folosite inca din antichitate de femeile care isi doreau un par lung si des.

Ginkgo Biloba hraneste si intareste radacina firului de par datorita vitaminei E si opreste procesul de cadere a parului.

Extractul de palmier pitic este cea mai eficienta substanta care opreste caderea parului si intareste radacina firului de par.

Acest amestec puternic de extracte naturale intareste radacina firului de par, opreste caderea parului si stimuleaza cresterea noilor fire de par.

Se aplica 2-3 pipete/utilizare inainte cu 15-20 de minute de spalarea parului.

Se maseaza usor radacina si scalpul pentru a fi distribuit uniform pe zonele cu probleme si se lasa sa actioneze in profunzime.

Durata: flacon x 30 ml (10-15 spalari)

 

Ingrediente Live Hair Serum

Review-uri Live Hair Serum

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review