Skip to main content
Tratamentele de remodelare corporala sunt parca mai la moda ca niciodata. Reprezinta o metoda prin care poti obtine rezultate frumoase, intr-un timp relativ scurt si te motiveaza sa ai grija de tine pe mai departe pentru a arata bine la orice varsta. In plus, in timpul tratamentelor de remodelare corporala sunt folosite aromoterapia si de cele mai multe ori meloterapia, menite sa te ajute sa te relaxezi si sa-ti induca o stare de bine.

Acesta este caracterizarea cea mai generala insa, fiind curioasa ce pot face ca sa slabesc, sa reduc putin din celulita de pe coapse si sa ma simt bine, toate la un loc, am inceput sa caut tot felul de solutii. Am aflat despre impachetarile cu diferite produse, am citit despre ele, insa singurele care mi-au trezit interesul au fost impachetarile la cald cu alge marine ce se bazeaza pe un efect de detoxifiere garantat datorita prorietilor acestor plante asociate cu efectul de sauna. 

Surpriza mea a aparut in momentul in care am pasit pragul centrului de infrumusetare. Nu m-am asteptat sa fiu intampinata de un specialist care mai bine de 30 de minute a stat de vorba cu mine, mi-a facut o evaluare a starii de sanatate, mi-a calculat indicele de masa corporala, nivelul apei din organism, precum si masa musculara sau tesutul adipos. Mi s-a intocmit o fisa de evaluare, iar apoi am trecut la treaba, alaturi de recomandarea ca dupa ce voi parasi salonul sa incerc sa imi mentin un stil de viata si o alimentatie cat mai sanatoasa pentru a avea rezultate cat mai bune. Nu stiu voi cum sunteti, insa, dupa un efort, indiferent cat de mare sau mic, atunci cand vad rezultate pozitive, eu ma simt foarte incurajata si chiar nu mai vreau sa ma intorc de unde am plecat. Acesta este oarecum si motivul acestui material in care mi-am propus sa descriu experienta mea pentru a va convinge ca merita sa incercati si pentru a va indemna sa fiti frumoase. Este un sentiment minunat care poate sa-ti schimbe toata viata.
 
Dar, sa revenim. Dupa evaluare, am intrat in minunata cabina Aemotio. Este un loc extrem de relaxant si de placut, cu aromoterapie si cromoterapie ce iti poate schimba pe loc starea de spirit. Aceasta cabina ofera o multitudine de experiente multisenzoriale: patul cu saltea de apa incalzita, baie de aburi cu aromoterapie, cromoterapie, vibromasaj, masaj in ploaie sub dusul Vichy si lumina infrarosie. La care vin se sa adauge mainile dibace ale unui terapeut experimentat. 
 
Terapia consta in aplicarea unei creme termice, impachetare la cald cu alge marine, sauna si masaj anticelulitic. O sedinta dureaza aproximativ 45 de minute, iar efectul ulterior este extraordinar de relaxant si placut.
 
Insa, poate ca cel mai important aspect de mentionat este faptul ca impachetarile cu alge sunt extrem de benefice pentru organism deoarece acest tratament are capacitatea de a detoxifia pielea prin extragerea substantelor toxice si a impuritatilor, de a topi si elimina tesutul adipos si de a reduce considerabil gradul de celulita. Stimuleaza circulatia, tonifica si dau fermitate pielii.
Laminaria Digitata, ingredientul principal al acestei împachetari, confera o intensa actiune biologica la nivelul receptorilor B din celula grasa si regleaza metabolismul lipidelor. Un alt atuu al alegelor: blocheaza procesul de lipogeneza.
 
 
Newsletter