Skip to main content

In momentul in care intervin factori legati de varsta, graviditate, excese alimentare, stres, un mod de viata dezorganizat, kilogramele se pot acumula vazand cu ochii, lucru extrem de neplacut pentru multe dintre noi.

Soluții sunt multe, de la diete alimentare, sport și organizarea unui stil de viata sanatos și pana la liposuctie sau alte tratamente corporale. Important este cat te simti de determinata si ceea ce alegi sa faci, in functie de ceea ce ti se potriveste.

Astazi, iti vom povesti despre un tratament corporal revolutionar care a patruns de curand si pe piata din Romania si care garanteaza pierderea catorva centimetri din talie sau de pe coapse, fara prea mare efort. Este vorba de criolipoliza.
 
Criolipoliza este o procedura prin care, cu ajutorul unui aparat prevazut cu o sonda ce are efect de vacuum, se detecteaza zonele cu tesut adipos in exces (in special pe abdomen, coapse sau fese), se izoleaza celule adipose iar apoi se ingheata la -8 grade Celsius. Dupa ce sunt inghetate, aceste celule vor fi distruse in aproximativ 3 saptamani si apoi eliminate cu ajutorul proceselor metabolice. Este un tratament asupra caruia s-au efectuat numeroase studii, o metoda folosita de cativa ani buni in tarile occidentale si in SUA si care garanteaza pierdea a minim 3-4 centimetri din zona taliei dupa numai o sedinta. Tratamentul este absolut sigur si pentru efecte garantate sunt recomandate maxim 3-4 sedinte pe an pentru aceeasi zona. 
 
Daca acest tratament este insotit si de o dietat sanatoasa cu mai putine calorii decat de obicei si de 2-3 sedinte de sport pe saptamana pentru a inlatura sedentarismul, atunci rezultatele vor fi garantate.
 
Newsletter