Skip to main content

Cetona de zmeura  sau extractul concentrat din zmeura este un nou produs revolutionar, testat de catre cerecetatorii din domeniul nutritiei și recomandat inclusiv de Dr.Oz pentru rezultatele sale extraordinare in lupta cu kilogramele.

Conform celor mai recente studii, cetona de zmera actioneaza simlutan pe mai multe directii:
- Accelereaza metabolismul
- Ajuta la imbunatatirea digestiei
- Regleaza apetitul prin reducerea poftei de mancare
- Arde grasimile
- Ajuta la eliminarea toxinelor
Efectele unei cure cu cetona de zmera sunt uimitoare. Nenumarate testimoniale aparute in emisiunile lui Dr. Oz, precum si cele inscrise pe site-urile romanesti demonstreaza faptul ca acest produs are rezultate incredibile: se poate slabi pana la 5 kilograme in prima luna si pana la 15-20 de kilograme in urmatoarele saptamani.
Mai mult, nu este nevoie de o dieta alimentara drastica, asa cum am fi tentati sa credem, insa o reducere cu 25% a portiilor de mancare si putina miscare nu vor face decat sa grabeasca rezultatele si sa le faca si mai spectaculoase.
Binecunoscuta vedeta autohtona, Adelina Pestritu, recomanda capsulele cu cetona de zmera, tinctura si crema anticelulitica cu cetona de zmeura ca fiind produsele de care ea se foloseste pentru a-si mentine acea silueta incredibil de frumoasa si de atragatoare.
Deoarece sunt produse 100% bazate pe ingrediente naturale, le voi incerca si eu caci nu am nimic de pierdut si promit sa revin cu un feedback. Incercati-le si voi si haideti sa cream o comunitate a femeilor care au slabit cu cetona de zmeura.
 
Newsletter