Skip to main content

In iulie, majoritatea dintre noi plecam in vacanta. Se presupune ca pana acum am avut grija sa slabim acele cateva kilograme care ne incomodau si de aici inainte ne va preocupa doar mentinerea unui tonus excelent.

 
In vacanta de obicei ne place sa ne rasfatam. Mancam putin mai mult decat de obicei, gustam ceva dulce ca doar suntem in vacanta si ne place sa ne simtim bine si trecem cu vederea un pahar sau doua de alcool.
 
Toate aceste mici excese pe care poate nu le luam in seama la momentul respectiv se acumuleaza si poti ajunge la finalul vacantei cu 1-2 kilograme in plus. Nu ar trebui sa te deranjeze atata timp cat te-ai simtit bine in vacanta si ai ramas cu amintiri frumoase, deoarece la toamna vei avea tot timpul sa faci eforturi pentru a scapa de ele.
 
Daca totusi vrei sa te mentii ca la carte, noi ne-am pregatit cu sfaturi si solutii pentru a avea o vacanta de vis care sa nu lase urme asupra siluetei tale. Specialistii nostri vor scrie pentru tine si te vom tine mereu la curent cu ultimele noutati legate de dieta, sport si viata sanatoasa.
 
Asadar, intra pe caloria.ro, alege sectiunea care te intereseaza, comanda-ti produsele care ti se potrivesc si citeste sfaturile noastre zilnic.
 
Suntem alaturi de tine!
 
Newsletter