
Nu te-ai saturat de acele fripturi grase de porc, sarmale suculente și caltabosi sleiti? De ce sa mananci astfel de mancaruri pentru ca asa e traditia? Hai sa schimbam ceva, daca tot ne laudam ca vrem sa urmam un stil de viata sanatos.
Iti propunem o reteta excelenta, foarte gustoasa, aromata, usor de preparat si cu putine calorii pentru masa de Craciun. O vor aprecia toti oaspetii tai, iar la final va veti simti satui, usori si cu chef de dans, eventual.
Pangasius cu mustar si verdeturi
Valoare energetica: 154 calorii/portie
Ingrediente:
500 g file de pangasius
2 lamai taiate felii
Patrunjel, ceapa, verde, usturoi verde
1 lingura de mustar
Sare si piper
Mod de preparare:
Spala verdeturile si toaca-le marunt. Spala fileurile de pangasius, ungele cu mustar si imbraca-le in verdeturi. Aseaza-le pe o folie de aluminiu si pune feliile de lamaie deasupra. Infasoara totul in staniol si pune preparatul la cuptor intr-o tava. Tine pestele aproximativ 20 de minute la cuptor, iar apoi este gata de servit, cu o garnitura de mazare sau orez brun.