Skip to main content

Filtru portabil pentru apa alcalina 2,5 litri

Descriere Filtru portabil pentru apa alcalina 2,5 litri

Filtru portabil pentru apa alcalina 2.5l

Acest filtru portabil cu o capacitate de 2.5 litri este cel mai potrivit filtru pentru apa alcalina. Il poti folosi acasa, il poti folosi la birou, iar cand pleci in concediu, il poti lua cu tine.

VEZI VIDEOCLIPURILE DIN JOSUL PAGINII!

Nu se conecteaza la sursa de apa, pur si simplu torni 2.5 litri de apa plata in el, si in cateva minute poti deja incepe sa bei o apa filtrata, purificata, si alcalina.

Apa alcalina este poate cea mai importanta in alcalinizarea organismului, iar acest filtru este cel mai convenabil ca si calitate-pret.

Iata cateva din avantajele acestui minunat filtru:

-mareste PH-ul apei la 8+ sau chiar mai mare (in functie de calitatea apei folosite)
-reduce toxinele din apa, inclusiv metalele grele precum cuprul si plumbul, reduce pesticidele, reduce duritatea apei
-reumplere usoara, fara a fi nevoie sa ridicati capacul filtrului
-imbogateste apa cu minerale naturale precum Ca, Mg, Na, K
-plasticul din care este facut filtrul are grad medical, deci este de cea mai inalta calitate

Filtrarea si alcalinizarea apei este asigurata de cele 3 filtre interne. Apa se toarna in filtru pe sus, si trece prin filtrul secundar. Ajunge apoi in vasul propriu-zis, unde se va alcaliniza si remineraliza cu ajutorul celorlate doua filtre. Apa trece prin filtru in mod natural, folosind doar gravitatia, filtrarea fiind astfel mult mai calitativa decat in cazul unor filtre care se leaga la reteaua de apa, si unde din cauza presiunii, apa nu apuca sa fie filtrata cum ar trebui.

Filtrele interne se schimba dupa cum urmeaza:
-filtrul secundar se schimba odata la 4 luni;
-filtrul stick se schimba odata la 10-12 luni;
-filtrul cu pietricele se schimba odata la 10-12 luni.

Filtrele sunt disponibile in stoc la firma noastra.

Puteti folosi apa plata cumparata din magazine, apa de izvor daca aveti norocul sa locuiti undeva la munte aproape de un izvor, sau chiar apa de la robinet pentru ca sistemul de filtrare va retine impuritatile si elementele nocive din apa de la robinet. Bineinteles ca nu va filtra ca si un filtru profesional care costa mii de lei, insa filtreaza suficient incat sa puteti consuma in siguranta apa de la robinet.

Principiul de filtrare este patentat, si are la baza 5 tipuri de bilute sau pietricele (balls in engleza) de diferite dimensiuni:
-Alkali ball, compusa dintr-o mixtura de minerale naturale, printre care elemente rare care se afla in mod natural in pamant, alumite, Ca, K, Mg, Na, minerale din scoici, crabi, corali, etc. Alkali ball mareste PH in mod natural pana la 10.2 in functie de calitatea apei dvs.
-Magnetite ball, care are functie antioxidanta, facand posibila stocarea apei pe o perioada mai indelunga, fara ca aceasta sa se altereze. Magnetitul este extras de la adancimi de peste 800m. Are proprietati antimicrobiene, dezodorizante, genereaza mici emisii de raze infra-rosii care sunt foarte benefice pentru plante si animale (inclusiv pentru oameni), purifica apa.
-Tourmaline ball. Turmalina, denumita si piatra electrica, este folosita in majoritatea filtrelor de apa naturale, care nu folosesc electricitatea. Calitatile deosebite ale turmalinei ajuta la o buna structurare a apei, la purificarea si alcalinizarea ei.
-Activated carbon ball. Carbonul activ este un element filtrant deosebit. Astfel, carbonul activ va elimina clorul din apa, si are efect antimicrobian si dezodorizant.
-Zeolite ball. Acest mineral deosebit este folosit in sistemul nostru de filtrare pentru ca are proprietatea de a elimina clorul si metalele grele din apa.

Iata asadar, pe cat de simplu pare acest filtru, pe atat de complex este.

Bucurati-va de cea mai simpla si naturala metoda de a filtra apa potabila!

Fabricat in Korea.

Ingrediente Filtru portabil pentru apa alcalina 2,5 litri

Review-uri Filtru portabil pentru apa alcalina 2,5 litri

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review