Skip to main content
GoldNutrition BCAA`s 60 tb este un supliment alimentar dedicat sportivilor ce ajută la prevenirea distrugerii țesutului muscular, previne instalarea rapidă a stării de oboseală la sportivii de anduranță și sprijină întărirea sistemului imunitar.
buc

Descriere GoldNutrition BCAA`s 180 tb

GoldNutrition BCAA`s 60 tb este un supliment alimentar dedicat sportivilor ce ajută la prevenirea distrugerii țesutului muscular și crește producția de insulină, după antrenament. Ajută la prevenirea instalării rapide a stării de oboseală la sportivii de anduranță și sprijină întărirea sistemului imunitar.
 
BCAA - sau aminoacizi cu catenă ramificată (Leucina, Izoleucina, Valina) - sunt aminoacizi esențiali (deoarece organismul nu este capabil să îi sintetizeze) ce constituie aproximativ 33% din proteinele mușchilor. BCAA joacă un rol foarte important în organismul sportivilor:
 
Mod de utilizare: Se recomandă câte 4 tablete/zi: 2 tablete cu 1 ora înante de antrenament și 2 tablete după antrenament.
 
Flacon cu 60 tablete (Greutate neta 63 Gr).
 
Avertizări: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și în caz de encefalopatie hepatică și ALS/scleroză amiotrofică laterală.
 
Fabricat de : EcoNutraceuticos; Rua dos Bem Lembrados, 141, Manique 2645-471 Alcabideche Cascais Portugal. 
Unic importator și distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL
Produs notificat de SNPMAPS (nr.AA5906/2012).

Ingrediente GoldNutrition BCAA`s 180 tb

Ingrediente/4 capsule: L-Leucina 2000 mg, L-Izoleucina 1000 mg, L-Valina 1000 mg, Agenți antiaglomeranți (dioxid de siliciu, stearat de magneziu), Agent de încărcare (celuloză microcristalină).

Review-uri GoldNutrition BCAA`s 180 tb

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review