Skip to main content

30% crestere in forta musculara

buc

Descriere GNC Pro Performance Amp Amplified Wheybolic Extreme 60 Power - Ciocolata 522 g

CARACTERISTICI SI RECOMANDARI:

 • Furnizeaza masa si forta anabolica + 30% crestere in forta musculara datorita ingredientelor dovedite clinic;
 • Recuperare si crestere musculara imbunatatita datorita celor 60 g de izolat si hidrolizat proteic din zer + 18 g BCAA;
 • Sustine nivelul de testosteron si cresterea factorilor anabolici in organism cu ajutorul celor 600 mg Testofen Fenugreek + 3g amestec de creatina

Amplified Wheybolic Extreme 60 Power, cea mai avansata proteina GNC, a evoluat astfel incat sa va ajute sa indepliniti pe deplin obiectivele antrenamentului, si sa dezvoltati mai multa putere si rezistenta.

Acest produs este singurul care combina izolatul proteic din zer cu leucina, clinic dovedit ca alimenteaza cresterea in forta si masa musculara, cu alte ingrediente aditionale pentru amplificarea fortei si anabolismului muscular. Aceasta formula contine un mix proteic care a aratat in studii clinice ca va creste cu 30% puterea, masa musculara si cu pana la 100% randamentul antrenamentelor. Acest mix proteic unic include un modul anabolic de 20 g de proteina din zer si 6.2 g de leucina, testata clinic pe parcursul a 8 saptamani, pe atleti care aveau un regim extrem de riguros de exercitii de rezistenta. S-a observat faptul ca atletii care au utilizat acest modul de proteina din zer si leucina au prezentat o crestere a fortei si masei musculare comparativ cu cei care au executat aceleasi exercitii, dar nu au consumat suplimentele.

Avantaje:

 • Combina puterea a 7 produse intr-unul singur: izolat proteic de zer, complex de aminioacizi, complex de BCAA, leucina, creatina, extract de schinduf, enzime digestive.
 • Complexul Power: In plus fata de cele 10 g de leucina, aceasta formula aduce in plus 4 g atat de izoleucina cat si de valina pentru a stimula activarea caii de semnalizare mTOR, si sa va ofere un boost de toti cei 3 BCAA, pentru a va alimenta antrenamentele si a va accelera recuperarea. Produsul GNC are si 3 g de creatina pentru cresterea nivelului de factori anabolici in organism, a performantei atletice si fortei + 600 mg de Testofen Fenugreek pentru cresterea nivelului de testosteron in corp.
 • Randament ridicat datorita bazei zer-leucina: Concentratia impresionanta de proteina, 60 g, este obtinuta integral din doua surse de zer, cele mai calitative si cu absorbtie rapida, atat sub forma de izolat, cat si sub forma de hidrolizat, la care s-au adaugat 10 g de leucina pentru crearea unui mediu propice intensificarii sintezei proteice. Acest amestec furnizeaza arginina, aminoacid implicat in sinteza de creatina, si peste 10 g de glutamina pentru a conferi efecte anabolice.

*Acest produs nu are ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea vreunei boli

MOD DE ADMINISTRARE: Ca supliment nutritiv administrati 1-3 cupe in amestec cu 180, 235 sau 350 ml de apa rece zilnic, cu 30 de minute dupa antrenament. In zilele fara antrenament se consuma o portie dimineata dupa trezire. Pentru rezultate maxime se adminstreaza 3 cupe pline de doua ori pe zi (inainte si dupa antrenament).

Cantitate: 1305 g

Portia de servire: 1 cupa (29 g)

Portii pe recipient: 45

Ingrediente GNC Pro Performance Amp Amplified Wheybolic Extreme 60 Power - Ciocolata 522 g

Ingrediente: amestec proteic (izolat proteic din zer, hidrolizat proteic din zer), arome naturale si artificiale, cacao, lecitina, amestec din gume (guma de celuloza, guma xantan, carageenan), sucraloza, clorura de potasiu, acetasulfam de potasiu.

Contine: lapte si soia.

Nu contine: zahar, arome artificiale, grau, gluten, soia, lactate, drojdie.

Atentionari: Produsul este destinat numai adultilor. Inainte de a administra produsul consultati medicul sau specialistul daca suferiti de anumite boli sau daca administrati alte substante medicamentoase, sunteti insarcinata/ alaptati. A nu se utiliza cu doua saptamani inainte de orice interventie chirurgicala. Produsul este un supliment si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Conditii de pastrare: In flaconul original, la loc uscat, la temperatura camerei.

Review-uri GNC Pro Performance Amp Amplified Wheybolic Extreme 60 Power - Ciocolata 522 g

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review