Skip to main content

1. Descrierea site-ului Caloria.ro si a serviciului Caloria:

Caloria.ro este o platforma online de tip marketplace al carei scop este sa prezinte si sa ofere la vanzare clientilor sai produse si servicii care se adreseaza sportivilor, persoanelor care vor sa slabeasca si persoanelor interesate de o nutritie sanatoasa.

Partenerii Caloria.ro listează propriile oferte, iar clienţii pot comanda dintr-un singur cont de client produse dintr-o gamă variată.

2. Cine suntem noi?

Activitatea de intermediere vanzare produse si servicii a site-ului www.Caloria.ro se desfasoara de societatea S.C. DIGITAL BUS S.R.L.  (denumita in cele ce urmeaza „Compania”), CIF 34318395, J40/3970/2015, sediu social Bd Dacia, Nr.30, Sector 1, Bucuresti  si care poate fi contactata pe adresa de e-mail: contact@caloria.ro, telefon 0733721350. Pe parcursul acestor termeni si conditii ne vom referi la site prin sintagma „Caloria.ro”.

3. Protectia datelor cu caracter personal

Pentru fiecare membru inregistrat pe site, noi retinem in baza de date numele, adresa de e-mail,  adresa IP, tara de rezidenta, adresele de facturare si livrare si codul postal. Folosim informatiile colectate pentru personalizarea aspectului si continutului paginii fiecarui membru in parte, pentru a ne asigura de legitimitatea lansarii unei comenzi si pentru a ne ajuta sa luam legatura cu Membrul in ceea ce priveste contul de pe site.

Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor, utilizatorul declara ca este de acord datele cu caracter personal colectate sa fie prelucrate de catre Digital Bus SRL, persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul 37122.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001, fiecare membru beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei si dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si de a solicita stergerea acestora.

Pentru exercitarea acestor drepturi, se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Digital Bus la sediul din Bucuresti, Bd Dacia nr 30.