Skip to main content

1.  Ce facem cu informațiile primite de la Dvs?

Când cumpăraţi ceva din magazinul nostru, o parte a procesului de vânzare-cumpărare o reprezintă colectarea unor informaţii personale, cum ar fi numele, adresa şi email-ul Dvs.

Când accesaţi magazinul nostru, primim automat adresa Dvs de IP precum şi informaţii despre browser-ul şi sistemul Dvs de operare.

Newsletter - cu acordul Dvs, vă putem trimite emailuri cu informaţii despre magazinul nostru, noi produse şi promoţii.

2.  Acordul

Cum îmi dau acordul?

Când finalizaţi o tranzacţie şi completaţi informaţiile Dvs personale, introduceţi sau verificaţi datele cardului de credit, plasaţi comanda, stabiliţi detaliile livrării sau returului de produse, considerăm că implicit v-aţi dat acordul în legătură cu colectarea şi folosirea informaţiilor numai pentru acest scop.

Dacă vă solicităm informaţii personale pentru un alt scop, cum ar fi trimiterea de Newsletter, vă vom cere direct acordul sau vă vom oferi oportunitatea de a declina.

Cum mă pot răzgândi?

După ce v-aţi dat consimţământul cu privire la folosirea informaţiilor Dvs, vă puteţi retrage oricând acordul de a vă contacta, de a continua păstrarea, folosirea sau divulgarea informaţiilor Dvs contactandu-ne folosind formularul de contact. 

3. Divulgarea informațiilor

Informaţiile personale furnizate sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor/ primirea newsletterului), conform legilor în vigoare. Caloria.ro şi partenerii săi nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi, nu încurajează spam-ul, şi nu face publice datele furnizate de clienţii săi fără acordul explicit al acestora.

Există posibilitatea de a divulgă informaţiile Dvs personale în cazul în care legea ne cere să procedăm astfel sau atunci când încălcaţi Termenii şi Condiţiile site-ului.

4. Securitatea

Pentru a vă proteja informaţiile personale, ne luăm măsuri de precauţie folosind cele mai bune practici din industria de e-commerce asigurându-ne că informaţiile Dvs nu sunt pierdute, folosite în mod greşit, accesate, divulgate, alterate sau distruse.

5. Vârsta

Folosind acest site, confirmaţi că aveţi vârsta majoratului în provincia sau statul de rezidenţă şi că ne daţi acordul de a permite minorilor dependenţi de Dvs să folosească acest site.

6. Modificări ale politicii noastre de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica politica noastră de confidenţialitate în orice moment, prin urmare va rugăm să o recitiţi frecvent. Modificările şi clarificările vor intra în vigoare de îndată ce au fost postate pe site-ul nostru. Dacă vom face modificări substanţiale politicii noastre, va vom anunţă că există noutăţi pentru că Dvs să fiţi informat în legătură cu ce date colectăm, cum le folosim şi în ce condiţii le folosim şi/sau divulgăm.

7. Contact

Dacă doriţi să accesaţi, corectaţi, completaţi sau să ştergeţi oricare dintre datele Dvs, dacă doriţi să ne trimiteţi o plângere sau aveţi nevoie de mai multe informaţii, contactaţi-ne folosind formularul de contact.