Skip to main content

GoldNutrition Extreme Cut Green este un supliment alimentar cu rol adjuvant în controlul greutății corporale, reducerea grăsimii corporale și îmbunătățirea rezistenței la insulină.

buc

Descriere GoldNutrition Extreme Cut Green 100tb

GoldNutrition Extreme Cut Green 100 tb buc Econutraceuticos este un supliment alimentar cu rol adjuvant în controlul greutății corporale, reducerea grăsimii corporale și îmbunătățirea rezistenței la insulină. Extractul uscat de Cacao are o acțiune termogenică (ajută la accelerarea metabolismului și stimulează organismul să ardă mai multă grăsime), are un conținut ridicat de fibre solubile, ajută la controlarea apetitului și contribuie la funcționarea normală a intestinului. Svetol este o marcă înregistrată de Cafea-verde, având o stabilitate și standardizare ridicată a acidului clorogenic. Îmbunătățește raportul masă musculară/grăsime și reduce absorbția glucozei la nivel intestinal cu până la 50%. Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrienților și la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge.

Cutie cu 5 blistere a 20 tablete (Greutate neta 82,4 Gr).
 
Mod de utilizare: Se recomandă câte 4 tablete/zi: 2 tablete la micul dejun și 2 tablete la prânz.
 
Avertizări: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Contraindicat femeilor însărcinate sau care alăptează precum și în caz de alergie la oricare dintre ingrediente. În caz de diabet consultați medicul. 
 
Fabricat de : EcoNutraceuticos; Rua dos Bem Lembrados, 141, Manique 2645-471 Alcabideche Cascais Portugal. 
Unic importator și distribuitor:CENTROFARM SA
 
Produs notificat de SNPMAPS (nr.AA5907/2012).

Ingrediente GoldNutrition Extreme Cut Green 100tb

Ingrediente/4 tablete: Extract uscat de Cacao (Theobroma cacao) (37 - 44% fibre solubile) 800 mg; Svetol (extract uscat de Cafea-verde (Coffea arabica), cu 45% acizi clorogenici) 400 mg; Crom (din 1,4 mg Picolinat de crom) 160 g (400% DZR*); Fosfat dicalcic; Fosfat tricalcic; Agenți antiaglomeranți (Stearat de magneziu, Acid stearic vegetal); Înveliș (Hidroxipropilmetilceluloză); Agent de încărcare (celuloză microcristalină); Coloranți (E171/dioxid de titan, E141 II/complex clorofilina). 
*DZR- Doza zilnică recomandată cf. Directivei 2008/100/EC.

Review-uri GoldNutrition Extreme Cut Green 100tb

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review